Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Elianadal 2023/2024: L'Eliana s'ompli d'esperit nadalenc

La programació nadalenca d'enguany s'estén des de l'1 de desembre fins al 5 de gener. 

Elianadal torna a l'Eliana, de l'1 de desembre al 5 de gener, amb una programació carregada d'esdeveniments culturals i d'oci per a totes les edats amb motiu de les festes nadalenques. Des de l'encesa de llums fins a la Cavalcada de Reis, un total de 28 actes componen la programació d'enguany que, com és habitual, ve carregada de màgia, il·lusió i fantasia.

L'Eliana ja està preparada per a celebrar les festes nadalenques. L'Ajuntament ha organitzat una programació carregada d'esdeveniments culturals i d'oci per a totes les edats, que s'estén des de l'1 de desembre fins al 5 de gener.

Per als més joves

Els més joves tindran l'oportunitat de gaudir de l'Eliana Game Party i Jovefest de Nadal, els dies 2 i 3 de desembre. També hi haurà cinema de Nadal amb les pel·lícules 'Whish: el poder de los deseos' i 'Golpe de suerte', i contacontes i tallers a la Biblioteca.

Per a tota la família

Per a tota la família, es podrà gaudir del musical 'Mundo mágico', el teatre 'Amistad' a l'Auditori i la cita solidària amb el concert d'Interplay Quartet.

En matèria festiva

En matèria festiva, tornaran les celebracions especials de nit de Nadal i nit de Cap d'Any, amb la col·laboració de les diferents clavaries. També hi haurà la tradicional Sant Silvestre.

Tradicions i concerts

Les tradicions com la ronda de Nadal o l'arribada dels emissaris i emissàries reals també seran presents durant les setmanes festives. A més, hi haurà concerts de les agrupacions de la Unió Musical, L'Escola Coral de l'Eliana i Pep Gimeno Botifarra. Per a les persones majors, cal destacar l'espectacle musical 'El Titi, libérate'.

Fira del Comerç

Fidel a la seua cita amb Nadal, la Fira del Comerç mostrarà espais expositius dels comerços locals, concerts i activitats per als i les més xicotetes durant tot un cap de setmana.

Salva Torrent, alcalde de l'Eliana, ha destacat que enguany el municipi torna a vibrar amb les festes nadalenques i ha convidat a la ciutadania a participar i gaudir d'aquestes activitats pensades per a omplir aquests especials dies d'oci i diversió.

A continuació, detallem alguns dels esdeveniments més destacats de la programació:

Encesa de llums: El dia 1 de desembre, a les 18:00 hores, tindrà lloc l'encesa de les llums nadalenques al centre de l'Eliana.

Jovefest de Nadal: El dia 2 de desembre, a les 18:00 hores, tindrà lloc el Jovefest de Nadal, una jornada d'activitats musicals i culturals per a joves.

Musical 'Mundo mágico':Els dies 15 i 16 de desembre, a les 18:00 hores, es podrà veure el musical 'Mundo mágico' a l'Auditori de l'Eliana.

Concert d'Interplay Quartet: El dia 17 de desembre, a les 19:00 hores, tindrà lloc el concert d'Interplay Quartet a la Biblioteca Municipal de l'Eliana.

Fira del Comerç: Els dies 23 i 24 de desembre, de 10:00 a 20:00 hores, tindrà lloc la Fira del Comerç de l'Eliana.

Us animem a participar en les festes nadalenques de l'Eliana i a gaudir d'aquestes jornades plenes d'esperit nadalenc!



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal