Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consistori paterner destina prop de 60.000€ al programa Xec Ocupació 2023 amb l'objectiu d'estimular la contractació indefinida

Mitjançant la Regidoria d'Ocupació, l'Ajuntament de Paterna ha assignat esta suma per potenciar contractes de llarga durada a la ciutat i ocupar els llocs de treball requerits mitjançant esta iniciativa.

Això ha possibilitat que 14 empreses reben esta ajuda directa del consistori, propiciant la contractació de 16 persones desocupades empadronades a Paterna, que ara disposen d'un contracte de treball estable.

El regidor d'Ocupació, Julio Fernández, ha assenyalat que "amb este tipus d'ajudes directes com el Xec Ocupació, des de l'equip de govern socialista, apostem per la qualitat en les contractacions, promovent així l'ocupabilitat dels veïns i veïnes de Paterna".

Les ajudes concedides a les empreses que compleixen els requisits i que han contractat persones desocupades entre l'1 de novembre de 2022 i el 31 d'octubre de 2023 varien segons el tipus de contracte realitzat.

En este sentit, per als 16 nous contractes, la mitjana d'ajudes per a contractes indefinits inicials a temps complet ha sigut de 4.200 euros, afavorint l'ocupació de 9 persones desocupades.

Pel que fa als contractes temporals inicials a temps parcial, amb 3 persones beneficiàries, l'ajuda mitjana ha ascendit a 2.625 euros. En el cas de la subvenció directa per conversió de contracte temporal a indefinit, amb 3 persones, s'ha atorgat un total de 1.413 euros.

Finalment, s'ha concedit una ajuda de 3.000 euros per a l'ocupabilitat d'una persona amb contracte temporal.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal