Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Col·lectiu Marítim d'Esquerra Unida qualifica la Trobada de MªJose Catalá a la Malva-rosa: 'de Oportunista i sense contingut'

 Des del col·lectiu Marítim d'Esquerra Unida València, analitzen la visita de l'alcaldessa Catalá a la Malva-rosa com una acció que considerem "oportunista", mancant de contingut o compromisos concrets respecte a les futures actuacions i inversions en benefici del barri per part del seu govern.

Aquesta visita es presenta com una resposta a les concentracions reeixides de protesta portades a terme pels veïns i veïnes, més que com una mostra d'un autèntic interés per part de l'actual consistori en abordar les problemàtiques endèmiques que afecten a aquesta comunitat. És rellevant destacar que aquesta visita ha tingut lloc en resposta a l'èxit d'una concentració massiva celebrada el passat 23 de manera organitzada per l'associació de veïns.

Des d'Esquerra Unida València, volen "expressar el nostre ferm suport a les reivindicacions dels habitants de la Malvarrosa, els quals reclamen un pla d'actuacions integral que aborde qüestions rellevants tant en l'àmbit urbanístic, social i cultural. Aquestes demandes inclouen la necessitat d'eliminar el mercat de la droga i posar fi a la degradació que afecta determinades àrees del barri".

"El que els veïns i veïnes de la Malvarrosa demanen no són solucions provisionals ni una presència policial com a única mesura, ja que aquesta només serveix per a traslladar el problema d'un carrer a un altre. El que realment volem és un pla integral que afronte l'arrel dels problemes i que assegure el seu dret a viure dignament al nostre barri", ha afirmat Pau Díaz, portaveu del Col·lectiu Marítim i membre actiu de l'associacionisme local.

En aquest sentit, insten a l'alcaldessa Catalá i a tot el seu govern a escoltar amb sinceritat les inquietuds de la comunitat de la Malvarrosa i a implementar un pla integral per al barri, que compte amb els recursos necessaris i que siga fruit del consens amb la participació de tots els agents implicats, incloent-hi les administracions local, autonòmica i estatal.

Des del Col·lectiu Marítim d'EU, manifesten " continuarem donant suport a les mobilitzacions veïnals i exigint solucions reals i efectives per al barri, amb un enfocament consensuat i amb el diàleg amb la comunitat, amb l'objectiu d'abordar les qüestions endèmiques que han afectat històricament a aquest barri i que requereixen una resposta compromesa per part de les autoritats pertinents".

       


   

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal