Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dones de Benaguasil participen en un projecte europeu per a la igualtat de gènere


Una representació de dones de Benaguasil ha participat en Guardistallo (Itàlia) en la tercera jornada del Projecte Europeu “WomenEquity”. L'objectiu del projecte és sensibilitzar sobre les barreres que les dones troben per accedir al mercat laboral i millorar les seues condicions.

Les dones de Benaguasil, que van ser seleccionades per la seva implicació en la promoció de la igualtat de gènere, van participar en la jornada “Solidaritat en Temps de Crisi”. Al costat d'elles, hi van assistir també representatives de Portugal, Romania, Grècia, Eslovènia i Bèlgica.

Les jornades van comptar amb la intervenció d'institucions i associacions de dones agrícoles que van parlar sobre la igualtat de gènere en el món del treball, així com de bones pràctiques per a la millora de la inclusió de les dones en el mercat laboral.

A més de les ponències i la taula rodona sobre les noves polítiques per a la igualtat de gènere en el món de l'ocupació, es van realitzar jocs i dinàmiques participatives per a continuar brindant eines per a millorar la inclusió de les dones en el mercat laboral.

Les dones de Benaguasil van valorar molt positivament la seua participació en el projecte. Van manifestar que va ser una oportunitat per a aprendre, compartir experiències i sumar-se a la lluita per la igualtat de gènere.

“És important que les dones participem en aquest tipus d'iniciatives perquè ens permeten visibilitzar les nostres problemàtiques i exigir que les nostres veus siguen escoltades”, va afirmar una de les participants.

El projecte “WomenEquity”, liderat per l'Ajuntament de Benaguasil, forma part de la convocatòria “Xarxes de Ciutats” del Programa de Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors (CERV). L'objectiu del projecte és abordar l'accés de les dones al mercat laboral des d'una perspectiva europea.

Una notícia positiva per a les dones de Benaguasil

La participació de les dones de Benaguasil en el projecte “WomenEquity” és una notícia positiva per a totes elles. El projecte els ha brindat l'oportunitat d'aprendre, compartir experiències i sumar-se a la lluita per la igualtat de gènere.

Aquesta iniciativa és un pas rellevant per a la promoció de la igualtat de gènere a Benaguasil. És rellevant que les dones participen en aquest tipus d'iniciatives perquè ens permeten visibilitzar les nostres problemàtiques i exigir que les nostres veus siguin escoltades.

Estic segura que la participació de les dones de Benaguasil en el projecte “WomenEquity” tindrà un impacte positiu en la seua vida quotidiana. El projecte els ha ajudat a adquirir noves habilitats i aprendre sobre els seus drets. Això els ajudarà a afrontar les barreres que es troben per accedir al mercat laboral i a aconseguir la igualtat de gènere.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal