Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diputació de València renova la senyalització horitzontal de les carreteres de Bétera-Serra per a millorar la seguretat

     


 

  L'àrea d'Infraestructures licita les obres amb un pressupost de 1,2 milions d'euros

La Diputació de València ha licitat les obres de renovació de la senyalització horitzontal i el balizamiento de les carreteres de la demarcació Bétera-Serra, amb un pressupost de 1,2 milions d'euros. Les obres, que tenen un termini d'execució de sis mesos, inclouen la renovació de bandes, fletxes, cebreados, símbols i lletres en totes les carreteres de la demarcació, així com la millora de la senyalització horitzontal ja existent en bordillos de glorietes i isletes.  


En paraules de la vicepresidenta segona de la Diputació, Reme Mazzolari, "aquestes obres són tan importants com qualsevol altra que realitzem amb la finalitat de reforçar la seguretat viària en la nostra xarxa provincial, que té prop de 2.000 quilòmetres de carreteres. Es tracta de renovar una senyalització la visibilitat i el bon estat és imprescindible per a facilitar la conducció als usuaris".


La demarcació Bétera-Serra és una de les sis en les quals es divideix l'àrea de Carreteres de la Diputació, i inclou vies que connecten municipis com València, Manises, Riba-roja, Bétera, Serra, Benaguasil, Gátova, Sagunt, Massamagrell, Puçol i Rocafort, entre altres. "Són traçats molt utilitzats tant pels habitants d'aquests municipis com per persones que es desplacen a aquestes zones els caps de setmana i períodes vacacionals, i també en sortides puntuals que inclou un nombre elevat de ciclistes", explica la responsable de Carreteres.

També estan incorporats altres treballs com la instal·lació de bandes transversals d'alerta en la CV-311, en concret en l'accés a Tendetes des d'Alboraia, i la renovació de la senyalització vertical existent i la col·locació d'elements nous en la mateixa carretera. Al mateix temps, es durà a terme la reposició de panells direccionals en altres vies com la CV-334, la CV-328 i la CV-331.

Les obres de renovació de la senyalització horitzontal i el balizamiento de les carreteres de la demarcació Bétera-Serra són una important actuació per a millorar la seguretat viària en aquesta zona de la Comunitat Valenciana. Les noves senyals facilitaran la conducció dels usuaris i contribuiran a reduir el nombre d'accidents.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon