Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Camp de Túria Rebrà una Inversió de 25,5 Milions d'Euros del Nou Pla Obert d’Inversions de la Diputació

La comarca del Camp de Túria rebrà una inversió de 25,5 milions d'euros, representant una part substancial del total.

 L'actual Pla Obert d’Inversions de la Diputació de València, que cobrirà el període 2024-2027, ha estat presentat avui en l’Auditori de Torrent pels màxims responsables de la institució provincial. Aquest programa inversor destaca pel seu pressupost rècord de 350 milions d'euros, un augment significatiu del 21% respecte a la legislatura anterior. 

Vicent Mompó, president de la Diputació, i Natàlia Enguix, vicepresidenta primera i responsable de Cooperació Municipal, van compartir els detalls d'aquest pla amb més de 200 alcaldes i alcaldesses presents a l'acte. Mompó va subratllar la importància d'aquest pla, no només pel seu augment pressupostari, sinó també per les facilitats que oferirà als ajuntaments per a executar els projectes proposats.

El Pla Obert d’Inversions destaca per les següents novetats: la introducció de convocatòries anuals per agilitzar la tramitació dels projectes i incentius per a propostes innovadores i amb perspectiva de gènere. La comarca de La Serrania rebrà 19 milions d'euros, mentre que al Racó d'Ademús li correspondran 6 milions.

A més de població es tindrà en compte pertànyer a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

I es que en la Diputació el fons es repartirà en diversos criteris, com la població, la població estacional, les zones verdes i paratges naturals, a més de pertànyer a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació. Aquesta fórmula té l'objectiu de promoure la igualtat de gènere i impulsar projectes que transformen les ciutats i municipis.

Natàlia Enguix va destacar altres aspectes importants del pla, com la flexibilitat en les convocatòries anuals, que permetran als ajuntaments presentar els seus projectes amb més temps i seguretat. A més, es reconeixeran anualment aquells projectes transformadors que siguen exemples de bones pràctiques.

En resum, aquest Pla Obert d’Inversions no només destaca pel seu rècord pressupostari, sinó també per les novetats introduïdes per afavorir l'execució eficient dels projectes municipals i promoure la innovació i la perspectiva de gènere. Un enfocament que reflecteix l'aposta del govern provincial per polítiques realistes i flexibles per millorar la qualitat de vida als municipis valencians.

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal