Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Calviño, sobre l'amnistia: a voltes 'cal fer coses que no vénen de gust', però és 'el camí correcte'

  

   La vicepresidenta primera i ministra d'Economia, Nadia Calviño, ha assenyalat aquest dilluns que quan s'està en un càrrec de responsabilitat cal prendre decisions que "no vénen de gust", en ser preguntada per l'amnistia. No obstant això, ha considerat que és "el camí correcte" per a millorar la convivència a Catalunya i el diàleg.

   Així s'ha pronunciat a la pregunta de si creu que la impunitat que la llei d'amnistia comportarà per a l'expresident català Carles Puigdemont és beneficiosa per als espanyols, en una entrevista en Onda Cero, recollida per Europa Press.

   Calviño, que ha començat dient que ha reflexionat "molt" sobre el tema, ha assenyalat que "el que un puga sentir, la qual cosa a un li demana el cos, potser no es correspon amb el que és millor per al país".

   "Cal fer coses que a un no li vénen de gust quan està en un càrrec de responsabilitat", ha defès, per a apostar per no deixar "descarrilar", "per un o un altre sentiment", l'agenda política del Govern de Pedro Sánchez, que és "bona" per a Espanya.

   La vicepresidenta ha reivindicat que en els cinc anys de Sánchez com a president s'ha aconseguit "canviar totalment la convivència a Catalunya" i la situació és "molt millor", alhora que ha subratllat que "el diàleg és el camí pel qual cal seguir".

   "Això ho tinc molt clar i crec que que tots els passos que es puguen donar en aquesta direcció van a ser bons. Un ja després pot qüestionar si és el moment, si calia esperar més temps, però que el camí és eixe jo ho tinc clar", ha indicat.

   Calviño ha afegit que no va a deixar que persones danyen les perspectives del país o eixa política pel que fa a Catalunya que ella creu encertada, si bé no ha aclarit a qui es referia.

   "Hi ha un sentiment compartit per part de la immensa majoria de la població espanyola, però també el meu cap em diu que aquest és el camí correcte i ho tinc molt clar", ha conclòs.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal