Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bombers Treballen Amb Dedicació per Extingir l'Incendi a Les Useres Originat per un Vehicle en Flames, amb evolució positiva

Mitjans terrestres estan treballant amb determinació per apagar un incendi que afecta una àrea forestal a Les Useres (Castelló), originat per un vehicle que, després de patir un accident a la carretera entre aquesta localitat i La Barona, s'ha incendiat, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

L'avís es va rebre a les 15.40 hores del dijous i fins al lloc es va mobilitzar un dispositiu format per cinc dotacions de bombers del Consorci, vuit unitats de bombers forestals de la Generalitat, un camió nodrissa amb 35.000 litres de capacitat per hidratar camions autobomba, tres coordinadors forestals i un tècnic forestal. També han intervingut un avió i un helicòpter, que més tard es van retirar.

L'incendi s'ha estès, en principi, a una zona de conreu abandonada, tot i que posteriorment ha passat a una zona forestal. Les fortes ratxes de vent, juntament amb la sequedat del terreny, han provocat que el foc s'estenguera a la massa forestal contigua i ha dificultat les tasques d'extinció.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat (CCE) ha activat el nivell 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals (PEIF) a causa de la presència propera de cases disseminades, tot i que "en principi" cap ha resultat afectada, han indicat des del Consorci de Bombers.

El nivell 1 d'alerta del PEIF s'estableix quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument béns forestals o afectar lleument a la població i béns de naturalesa no forestal, per a la seva extinció pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris. + L'evolució de l'incendi forestal de Les Useres és "positiva" i els mitjans treballaran durant tota la nit

L'evolució de l'incendi forestal declarat aquest dijous a Les Useres (Castelló) és "positiva" i les dotacions de bombers continuaran treballant durant tota la nit a la zona per intentar estabilitzar el foc. Les fortes ratxes de vent dificulten les tasques dels efectius, segons han informat des del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat (CCE).

 Les dotacions de bombers treballen amb determinació per apagar l'incendi forestal a les Useres, originat per un vehicle en flames després d'un accident a la carretera. La situació es manté sota control, tot i les dificultats causades pel vent.

#IncendiForestal #LesUseres #Bombers #Emergències #PrevencióIncendis

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal