Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bielsa apel·la a 'reconstruir' un PSPV 'fort i unit' i agraeix a Puig la seua dedicació 'tots aquests anys'


En un acte sota el títol 'La força del municipalisme', Carlos Fernández Bielsa, secretari general del PSPV a la província de València, ha cridat a "iniciar la reconstrucció" del projecte polític del partit, enfocant-lo a ser "fort i unit", amb la visió de ser un partit "guanyador" per a recobrar el govern en les institucions valencianes. En aquest context, va expressar el seu agraïment al secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, destacant el seu "treball constant" i "dedicació al llarg d'aquests anys".

L'esdeveniment, que va destacar la labor dels 1.021 alcaldes socialistes a la província, va comptar amb la participació de Ximo Puig, Santos Cerdán, secretari d'Organització del PSOE, i altres líders socialistes. Aquest acte va precedir al Comité Nacional del PSPV, on Puig va anunciar la seua decisió de deixar la secretaria general, subratllant la necessitat de "nous vents, canvis i lideratges".

Carlos Fernández Bielsa va proposar la construcció de "un partit fort" per a recuperar institucions, fent èmfasis a "iniciar la reconstrucció del nostre projecte polític". Va destacar la importància del municipalisme, advocant per la municipalització de l'acció institucional i la connexió amb la majoria social com a pilars de la política socialista valenciana.

En un altre context, Ximo Puig va advocar pel "camí de la concòrdia" enfront de la confrontació, criticant la campanya del Partit Popular contra el Govern de Pedro Sánchez. Puig va ressaltar la importància de fer visible el govern socialista en tots els racons i va animar als socialistes a abordar els problemes reals.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal