Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil tanca l'any amb la cursa solidària de Sant Silvestre el 29 de desembre

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d'Esports, ha organitzat la cursa solidària de Sant Silvestre, que tindrà lloc el pròxim 29 de desembre a les 18 hores. La cursa, d'uns tres quilòmetres, començarà i acabarà a la Plaça Major.

La cursa té un caràcter solidari, per la qual cosa els participants hauran de portar un quilo d'aliments no peribles que es donaran al Banc d'Aliments.

Podran participar corredors de totes les edats, tant adults com infants, i fins i tot disfressats.

Hi haurà premis per al primer classificat en categoria adulta i infantil, a la millor disfressa individual adulta i infantil, a la millor disfressa en conjunt i al grup més nombrós.

La regidora d'Esports, Rosa María Martínez, ha animat a la població a participar en aquesta cursa que "prima la diversió" i ha agraït a tots els patrocinadors la seua col·laboració.

"Aquesta cursa és una oportunitat per tancar l'any de manera lúdica i solidària", ha afirmat Martínez.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal