Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebra el II Certamen de Pintura 'De Sol a Sol' per segon any consecutiu


El pròxim diumenge, 26 de novembre, Vilamarxant acollirà el II Certamen de Pintura "De Sol a Sol", organitzat per la regidoria de Comunicació, dirigida per Xavier Jorge. Aquest esdeveniment, que es desenvoluparà de 9 a 16 hores al nucli urbà, proporcionarà als artistes l'oportunitat de mostrar la seua visió única sobre la cultura, el patrimoni, els paisatges, les gents, les activitats i les tradicions del municipi del Camp de Túria.   #Vilamarxant #CertamenDePintura #CulturaVilamarxant #ArtistasLocals

En aquesta segona edició, l'Ajuntament reafirma el seu compromís amb l'art com a mitjà per promoure els llocs emblemàtics de Vilamarxant i donar visibilitat al talent dels artistes locals. Les pintures es realitzaran al nucli urbà, contribuint a enriquir l'esperit cultural de la localitat.

El certamen ofereix atractius premis per incentivar la participació dels artistes. El creador de l'obra guanyadora rebrà un premi de 2.000 euros, mentre que el subcampió obtindrà 1.200 euros. El tercer i quart classificat, segons l'avaluació del jurat expert, rebran 800 i 500 euros, respectivament.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es faran a l'Ajuntament de Vilamarxant de 9 a 14 hores. Podeu contactar amb l'organització mitjançant el telèfon 96 271 00 32 o el correu electrònic turisme@vilamarxant.es.

Xavier Jorge, regidor de la regidoria responsable, destaca la importància d'aquest esdeveniment: "La primera edició del Certamen de Pintura, celebrada en l'anterior legislatura, va ser tot un èxit. Aquest any, esperem rebre molts artistes locals i de municipis propers per il·lustrar i reflectir la riquesa cultural de Vilamarxant."

Amb l'objectiu de donar a conéixer els valors turístics del municipi a través de la creativitat dels artistes, la regidoria valora Vilamarxant com a destí turístic. Un esdeveniment que, sense dubte, enriqueix la vida cultural de la localitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon