Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant acollirà la final del XXIV Rallye Ciudad de València Memorial Javi Sanz

La localitat del Camp de Túria acollirà la gran final del XXIV Rallye Ciudad de València Memorial Javi Sanz, per primera vegada en la seua història. La prova, que se celebrarà el pròxim divendres 1 de desembre, comptarà amb 8 trams, més de 540 quilòmetres i al voltant de 117 quilòmetres cronometrats.

El rallye començarà a La Marina de València a les 17.00 hores i finalitzarà el dissabte 2 a les 19.30 hores, també en la capital del Túria. Durant la seua trajectòria, passarà per diverses localitats valencianes, entre elles Vilamarxant.

La prova recorrerà el pàrquing municipal de Vilamarxant, davant de l'Ajuntament, entre les 19.17 i les 20.07 hores. A continuació, els pilots es dirigiran al Parc d'Assistències del Circuit Ricardo Tormo de Xest.

Aquesta competició suposarà una oportunitat única per a Vilamarxant, ja que atraurà a centenars d'aficionats del motor de tota la Comunitat Valenciana. El regidor d'Esports, Gabriel Castellano, ha afirmat que "és una gran notícia per al municipi, ja que contribuirà a promoure l'esport i el turisme".

El XXIV Rallye Ciudad de València Memorial Javi Sanz és una prova puntuable per a diverses competicions, entre elles la Challenge RECALVI 2023, el Trofeu MRF TYRES 2023 i el Trofeu MICHELIN 2023, totes elles d'àmbit nacional, i per a la 6a Copa LLEVANT PIRELLI 2023, i la 2a Copa HANKOOK-TYRE MOTORSPORT 2023 de la Comunitat Valenciana.

La prova podrà seguir-se en directe des de Radio Buñol (107.9 FM), l'aplicació Real Federació Espanyola d'Automobilisme o www.formulamotor.net.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal