Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Valtònyc demana perdó per les seues 'paraules de mal gust', accepta dos anys de presó i demana suspendre'ls

   La seua defensa confia que la seua petició de suspensió de pena siga benvolguda i espera que no entre a la presó

A vegades la pena de l'exili és pitjor que la pròpia pena de presó. És el que segurament li ocorre ja a Valtonyc un jove que s'ha vist obligat a viure exiliat per a no entrar en la presó per un delicte exagerat i que el propi Tribunal Suprem Belga va verificar com fora del temps. De fet Valtonyc ha donat nom a una modificació de la llei penal belga per la qual s'ha fet desaparéixer el delicte d'injúries a la corona allí, encara que tenia un altre nom

    La Secció Setena de l'Audiència de Sevilla ha resolt aquest dimarts mitjançant un acord de conformitat entre les parts, el juí promogut contra el raper José Miguel Arenas Beltrán, conegut com Valtònyc, per haver cridat al públic d'un concert que celebrava en Marinaleda a "matar a un puto guàrdia civil".

   Fruit d'aquest acord de conformitat, l'inculpat ha reconegut els fets i la Fiscalia i l'acusació particular que exercia l'Associació Unificada de la Guàrdia Civil (AUGC), que reclamaven per a ell quatre anys de presó i una multa de 3.600 euros per un delicte de provocació per cometre un delicte d'atemptat i tres anys de presó en el cas de ser apreciat un possible delicte d'amenaces agreujades; han modificat els seus escrits d'acusació reduint les seues peticions a dos anys de presó i el pagament de les costes, per un delicte d'amenaces greus amb l'agreujant de reincidència i l'atenuant de penediment.

   L'inculpat ha reconegut que "és veritat" que les seues paraules en aquell concert celebrat el 31 de març del 2018 a la localitat sevillana de Marinaleda van ser "de mal gust" i "desagradables" i ha admès que hagueren "molestat", demanant públicament "perdó" per tals manifestacions.

   Després de reconéixer tals extrems i acceptar una pena de dos anys de presó, la seua defensa ha sol·licitat la suspensió d'aquesta pena de presó donat el penediment mostrat, els anys transcorreguts des dels fets i que José Miguel Arenas Beltrán "ja no és la mateixa persona" que en aquells moments, una sol·licitud de suspensió davant la qual la Fiscalia i l'AUGC no s'han oposat.

   El tribunal ha resolt decidir sobre aquesta petició de suspensió de la pena de presó durant la fase d'execució de la sentència, manifestant que tindrà en consideració" els arguments esgrimits per la defensa.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon