Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una concentració front a la Violència de Gènere aquest matí en Sant Antoni de Benaixeve

Hui, alumnes de l'IES i dels Centres d'ensenyaça, a més d'alguns veïns i veïnes de San Antoni de Benaixeve  s'han concentrat a la Plaça de l'Ajuntament en commemoració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona. Un acte front a la violència de génere.

Aquest acte forma part de la campanya "25 DE NOVEMBRE: 3D, DIMENSIONANT LA VIOLENCIA CONTRA LES DONES". Durant la concentració, s'ha presentat un mural amb 60 cubos que representen les víctimes de la violència de gènere. Cada cub mostra la seua història, nom i el nombre de víctimes, proporcionant estadístiques reveladores sobre la violència contra les dones.

L'Ajuntament ha emès una declaració contundent: "La violència contra la dona és una de les majors lacres de la societat actual, causant un gran mal a les víctimes i les seues famílies. Des de la Institució municipal, continuarem treballant per ajudar les víctimes de la violència de gènere en tot allò que necessiten."

Aquest esdeveniment destaca la importància de la conscienciació i la lluita contra la violència de gènere. La comunitat s'uneix per condemnar aquesta realitat alarmant i reforçar l'impacte del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal