Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un Nou Sistema de Recollida de Residus a l'Eliana

El nou sistema de recollida de residus a l'Eliana, planificat per ser implementat progressivament a partir de gener de 2024.

L'Ajuntament ha organitzat sessions informatives per a la ciutadania, destacant el seu compromís amb la sostenibilitat i la reducció de residus. No et perdes aquesta oportunitat d'entendre com aquest canvi impactarà la nostra forma de gestionar els residus.**

L'Ajuntament de l'Eliana ha anunciat un canvi significatiu en el sistema de recollida de residus (RSU), el qual es presentarà progressivament a tot el terme municipal a partir de gener de 2024. Aquesta iniciativa forma part de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus de la Comissió Europea, ressaltant l'adhesió de l'Eliana a les directives europees i el seu compromís amb la sostenibilitat ambiental.

El nou sistema implica una transformació en la gestió dels residus, i el regidor de l'Eliana, Salva Torrent, destaca el compromís de l'Ajuntament amb el medi ambient i la protecció del planeta. "Amb aquest nou sistema, tots junts millorarem la nostra qualitat de vida i complirem amb una de les obligacions de la Unió Europea: reduir els residus mitjançant el reciclatge a la font", ha explicat Torrent.

Per a garantir que la ciutadania estiga plenament informada sobre aquest canvi, s'han organitzat diverses reunions informatives. Els residents del nucli urbà poden assistir a una de les dues sessions el dilluns 27 de novembre a les 19:00 hores o el dimarts a les 18:00 hores, mentre que les zones residencials tenen opcions el dilluns 27 de novembre a les 18:00 hores o el dimarts 28 de novembre a les 19:00 hores. Les sessions seran al Nou Espai del Centre Sociocultural i seran d'accés lliure.

A més de les reunions per a la ciutadania en general, s'han programat sessions especials per resoldre dubtes i explicar detalls específics per als petits comerços el dimecres 29 de novembre a les 16:00 hores, i per a l'oci i la restauració que tindrà lloc el dimecres 29 de novembre a les 17:00 hores.

Per assegurar-se que tothom està ben informat, s'enviaran cartes als domicilis amb tots els detalls de les reunions. Es recomana encaridament que la ciutadania assistisca a aquestes sessions per entendre de primera mà com es durà a terme el nou sistema de recollida de residus i com afectarà la seua quotidianitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal