Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un lladre llança una caixa forta al carrer després de ser sorprés per un veí a la Pobla de Vallbona

Un lladre llança una caixa forta al carrer després de ser sorprés per un veí a la Pobla de Vallbona

Quatre agents de la Policia Local de la Pobla de Vallbona van detenir el dissabte un lladre després que fos sorprès per un veí quan fugia amb una caixa forta a les mans pel terrat.

El delinqüent es va despenjar per la façana d'un edifici i va fugir corrent pels carrers de la localitat, però va ser detingut poc després pels policies després d'una persecució.

Els fets van començar al voltant de les 18 hores del dissabte al carrer del Mercat. Un veí va pujar a la terrassa de la seua habitatge després d'escoltar uns passos que li van inspirar sospites i va sorprendre els lladres en plena fugida. Un dels delinqüents va llançar al carrer la caixa forta que portava a les mans i va continuar l'escapada.

Després de rebre l'avís del succés, dues patrulles de la Policia Local van acudir amb urgència al lloc. Un dels agents va iniciar llavors una persecució, corrent pels carrers de la Pobla de Vallbona, mentre els altres policies tractaven de tancar el pas amb els cotxes patrulla a l'individu.

Pocs minuts després, els agents van aconseguir i van detenir al lladre al carrer Cervantes després d'un forcejament. El delinqüent va oferir una forta resistència i va empényer els policies, però va ser reduït i immobilitzat amb uns llaços.

El lladre, un home de 30 anys amb antecedents policials, va ser traslladat a la comissaria de la Pobla de Vallbona. Es tracta d'un resident de la localitat que hauria entrat a robar a un domicili del carrer del Mercat.


La caixa forta que va abandonar el lladre al carrer va ser recuperada per la Policia Local i s'ha retornat al seu propietari.


Els agents de la Policia Local de la Pobla de Vallbona estan investigant els fets per tal de determinar si el lladre actuava sol o tenia còmplices.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal