Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un incendi a l'hospital de Llíria obliga a evacuar dues plantes de l'edifici i s'ha resolt amb eficàcia

Incendi a l'Hospital de Llíria: Resposta ràpida i eficaç davant l'Emergència"

Un incident inesperat ha colpit l'hospital de Llíria, desencadenant una resposta ràpida i decisiva per part de les autoritats i els bombers. L'episodi, que va tenir lloc a la cinquena planta, ha obligat a l'evacuació de dues plantes, amb un operatiu d'extinció desplegat en temps rècord.

Segons les dades d'Emergències de la Generalitat, l'origen del foc es localitza en una habitació del cinquè pis, generant una densa fumera. Les forces d'emergència, amb 6 dotacions del consorci de bombers de València, han actuat amb precisió per controlar la situació.

L'avís es va rebre prop de les 18 hores, i les labors d'extinció es van dur a terme amb el suport dels parcs de L'Eliana i Chiva. Afortunadament, no hi ha hagut ferits en aquest incident.

Un total de 18 pacients han estat evacuats i es troben a l'espera de destinació al vestíbul de l'hospital. Les tasques d'extinció i ventilació continuen per assegurar la seguretat i eliminar la fumera provocada pel foc.

La situació es manté sota control, i les autoritats monitoren les activitats d'emergència de manera constant. La col·laboració dels serveis d'emergència ha estat fonamental per gestionar aquesta situació crítica i posar de manifest la importància de la preparació davant d'esdeveniments imprevistos.

Aquest incident subratlla i destaca la eficaç funció dels serveis d'emergència en la nostra comunitat. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal