Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna a Obrir la Sala d'Estudis a la Casa de la Música de l'Eliana

L'Ajuntament de l'Eliana reobrirà la Sala d'Estudis, ubicada als baixos de la Casa de la Música, per proporcionar a la ciutadania un espai idoni per a la preparació dels seus exàmens.

La Sala d'Estudis estarà disponible al públic a partir del 4 de desembre fins al 28 de gener de 2024. L'horari habitual serà de 08:00 a 00:00 de manera ininterrompuda. No obstant això, es destaquen algunes excepcions a aquest horari. Els dies 24 i 31 de desembre, la sala romandrà oberta fins a les 16:00 hores, mentre que el 25 de desembre i l'1 de gener romandrà tancada.

A més, els divendres 8 i 15 de desembre, així com els divendres 12, 19 i 26 de gener, la sala d'estudis tancarà a les 20:00 hores. L'alcalde, Salva Torrent, ha explicat que aquesta mesura és provisional i respon a una demanda de la ciutadania, especialment per a la preparació dels exàmens de gener.

Cal recordar que els treballs d'ampliació i millora de la nova Biblioteca estan en curs i, si es compleixen els terminis, es preveu obrir el renovat edifici al públic al mes de febrer.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal