Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna el tradicional Mercat Solidari de Vilamarxant el pròxim 3 de desembre

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de les regidories de Serveis Socials i Educació dirigides per Elena Cortell i Yovana San Pedro, ha organitzat el pròxim diumenge, 3 de desembre, el tradicional Mercat Solidari dirigit a la ciutadania del municipi. En esta cita col·laboraran les diferents institucions i associacions locals i comptarà amb una zona de jocs infantils.

En horari de 10 a 14 hores, les persones que ho desitgen podran visitar la Replaça per a col·laborar en este esdeveniment solidari que té l'objectiu de recaptar la màxima quantitat de diners possible per a ajudar a les persones de Vilamarxant que més ho necessiten.

En esta nova edició del Mercat Solidari participaran l'AMPA CEIP Horta Major i l'Associació Amas de Casa Tyrius de Vilamarxant amb la recaptació íntegra destinada a l'Associació Ura Deva Yoga, l'AMPA La Pea, destinada a Payasos Solidarios, l'AMPA San Francisco i Santo Domingo, destinada a Cáritas, i per últim, les Associacions Contra el Càncer Vilamarxant, Felinos de Vilamarxant, ELA i Ura Deva Yoga.

Elena Cortell, regidora de Serveis Socials, ha convidat a la ciutadania a formar part de l'esdeveniment: "Cada any celebrem el Mercat Solidari amb el motiu d'ajudar als nostres veïns. Comptar amb la col·laboració de les associacions locals és clau per a dur endavant actes com este", ha destacat Cortell.

Per altra banda, la regidora d'Educació, Yovana San Pedro, ha destacat la gran varietat de associacions que van a rebre enguany la recaptació econòmica: "A més de les associacions locals, els nostres centre educatius també s'han bolcat en esta causa benèfica. Des de les regidories continuem treballant per impulsar el Mercat Solidari i millorar el seu procediment per a que siga igual o més exitós que el de l'any passat", ha finalitzat San Pedro.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal