Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra Impulsa un Protocol Municipal per Combatre la Violència de Gènere

L’Ajuntament de Serra ha anunciat amb determinació el desenvolupament del Protocol Municipal Contra la Violència de Gènere, un projecte que ha pres forma gràcies a la subvenció de la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere. Aquesta iniciativa és un clar exemple de la importància que l'ajuntament atribueix a la lluita contra aquesta xacra social.

El document final d'aquest protocol està destinat a establir una línia d’actuació uniforme, proporcionant recursos i procediments organitzats amb l'objectiu de millorar i garantir la seguretat de totes les dones al municipi. Els esforços van començar la setmana passada amb una enquesta a peu de carrer, un qüestionari en línia i un vídeo de presentació, tots dissenyats per implicar la comunitat en la detecció de necessitats en aquest àmbit crucial.

A més, estan programades altres actuacions significatives, com reunions qualitatives amb agents municipals i una supervisió exhaustiva de la Comissió d’Igualtat local per assegurar que el protocol incorpori tota la informació necessària. Aquesta iniciativa, liderada per l’alcaldessa, té com a objectiu principal millorar l'organització i l'eficàcia en les respostes davant situacions de violència de gènere.

En paraules de l’alcaldessa: "La lluita contra aquesta xacra social és prioritària per a nosaltres. Amb l’elaboració d’aquest protocol, volem estar millor organitzats sobre com actuar, garantint millor la seguretat de totes les dones". És evident que l'ajuntament està compromès a abordar aquesta qüestió de manera decidida i eficaç.

Totes les accions planificades es duran a terme tant al nucli urbà com a la urbanització Torre de Portaceli, amb l'objectiu de garantir la participació activa de tots els sectors de la població. Aquesta iniciativa ha pres inici en el mes de novembre, coincidint amb el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, i s'alinea amb altres esdeveniments programats pel consistori per donar visibilitat a aquesta important lluita social.

**Hashtags: #SerraContraViolènciaDeGènere #ProtocolMunicipal #IgualtatDeGènere #SeguretatDones #ParticipacióCiutadana**

Punxa ací per fer l'enquesta. Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon