Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Samper i González, al capdavant del CCCC i el CMCV

Cultura avança que "en els pròxims dies" es designarà la gerència definitiva que substituirà al cessat Pérez Pont

Vicente Samper i Lucía González seran els responsables del Centre del Carme Cultura Contemporània i del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana fins que es nomene un gerent definitiu.

La secretària autonòmica de Cultura i Esport, Paula Añó, ha assegurat que el CMCV i el Centre CCCC inicien una nova etapa "de gestió eficaç" per a potenciar la cultura valenciana.

Samper, doctor en Història de l'Art, ha sigut comissari d'exposicions i ha treballat en el CMCV des de 2000. González, també doctora en Història de l'Art, ha sigut coordinadora d'exposicions des de 1996.

Añó ha destacat que Samper i González són professionals amb "provada experiència" i que coneixen bé el funcionament de les institucions.

Els dos responsables s'encarregaran que la programació prevista es desenvolupe de manera eficaç i de mantindre una interlocució fluida amb els artistes i altres professionals.

"SUPORT" ALS TREBALLADORS

D'altra banda, la secretària autonòmica que ha assenyalat des del seu departament s'han posat en contacte amb els treballadors tant del CMCV com del CCCC als quals els ha transmés "el suport de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport en tot el que precisen perquè tant la programació expositiva i d'activitats com les labors administratives continuen el seu procés natural".

Paula Añó ha posat en valor que el CMCV "té un potent equip de professionals amb enorme trajectòria des de la seua fundació en 1996, un prestigi que està permetent a aquesta institució continuar funcionant sense cap alteració".

Añó ha insistit que el valor de la institució "és fruit del treball de la seua plantilla que compta amb una experiència en matèria de gestió cultural en la majoria de casos amb més de 25 anys d'experiència" i ha insistit en la importància que, dins de la nova etapa que s'obri, "continuen atenent de la manera més diligent als artistes, comissaris, agents culturals i proveïdors, com sempre han fet, perquè a ells ens devem".

"Per això, --ha afegit-- volem agrair-los a tots els treballadors la tranquil·litat que estan demostrant, la col·laboració plena i el compromís que mantenen perquè la programació es desenvolupe amb ple èxit i resultats òptims, per al que compten amb el suport de la Vicepresidència en tot moment. Parlem de persones que formen part del servei públic, i que són els pilars tant del CMCV com del CCCC".

Així mateix, ha ressaltat "la bona disposició de les contractes externes en els diferents àmbits, que s'han oferit a continuar donant el millor servei possible a la institució i mostrant el seu suport en aquesta nova etapa".

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal