Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja estalvia 398.898€ el primer semestre en adjudicar el 85'71% de contractes a Pimes per 4'7 milions

 L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aconseguit un estalvi destacat durant el primer semestre d'aquest any, amb una reducció de despeses de 398.898 euros. Aquest estalvi es va materialitzar després de l'adjudicació del 85,71% dels 21 contractes públics a petites i mitjanes empreses (Pimes), amb un valor total de 4,7 milions d'euros. A més, l'Ajuntament té previst destinar 148.118 euros per compensar l'empremta de carboni associada als contractes oberts i menors.

Durant els primers sis mesos del 2023, es van atorgar 18 dels 21 contractes públics a Pimes, amb un pressupost base de licitació global de 4,7 milions d'euros que es va ajustar a 4,3 milions d'euros en la fase d'adjudicació, generant així un estalvi econòmic significatiu de 398.898 euros. A més dels contractes principals, també es van adjudicar contractes menors amb un valor de 135.249 euros, aconseguint un estalvi del 20,18% sobre el total.

Els procediments oberts van abordar diverses àrees, incloent-hi contractes rellevants com el subministrament d'energia elèctrica per valor d'1,3 milions d'euros i serveis de consultoria i assistència tècnica pel desenvolupament empresarial per 595.000 euros. Les obres també van ser part important, amb contractes com la passarel·la del Barranc de Mandor per 450.000 euros i la millora de l'enllumenat públic per 481.777 euros.

La inversió de 121.746 euros en el reasfaltatge de viales a la urbanització Entrenaranjos va ser un dels punts destacats dels procediments oberts. A més, es van adjudicar contractes per al manteniment de senyalització viària, la renovació de parcs infantils i la gestió del programa d'intervenció familiar amb menors.

    


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon