Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna aprova pressupostos amb 'major inversió històrica en Educació i Esports'

El ple de Paterna va aprovar els pressupostos municipals per a 2024, que ascendeixen a quasi 70 milions d'euros. Aquests pressupostos destaquen per la major inversió històrica en beques d'Educació i Esport.

El pressupost destinat a Educació ascendeix a més de 7,5 milions d'euros, dels quals 1,6 milions es destinaran a beques. Aquesta partida s'ha duplicat en vuit anys, i arriba cada curs a més de 1.300 famílies.

El pressupost destinat a Esports ascendeix a quasi 3 milions d'euros, dels quals 500.000 euros es destinaran a subvencions directes a clubs o entitats esportives i ajudes als veïns i veïnes. Aquesta partida ha experimentat un increment del 7% respecte a l'any anterior.

A més de la inversió en Educació i Esports, els pressupostos municipals de 2024 també inclouen altres mesures com:

  • El foment del transport públic i sostenible mitjançant la concessió d'ajudes econòmiques de transport als estudis superiors.
  • El manteniment del servei del menjador escolar els 365 dies de l'any.
  • La duplicació de la inversió en el servei de l'Escola Oberta (matinera i vespertina).
  • La continuació de l'oferta de l'Escola d'Estiu.
  • El suport a l'educació especial, a través del conveni de col·laboració amb el Patronat Francisco Esteve.

Els pressupostos municipals de 2024 de Paterna són  continuïtat en la gestió de l'equip de govern socialist: " apostant per la inversió en Educació i Esports, dues àrees fonamentals per al desenvolupament de la ciutat".

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal