Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna aposta per la formació transversal sobre la violència de gènere entre el personal tècnic i la Policia Local

 Paterna Prioritza la Formació Transversal en Violència de Gènere per al Personal Tècnic d'Inclusió Social i la Policia Local

En la secció d'Actualitat de l'Ajuntament de Paterna, destaca una iniciativa compromesa en la lluita contra la violència de gènere. La Unitat d'Atenció a la Violència Domèstica i de Gènere (UPAVIDG) de la Policia Local, amb un conveni amb la Comissaria de la Policia Nacional des de 2019, lidera una formació transversal durant aquest novembre.

La formació, impulsada per l'àrea d'Igualtat, s'adreça al personal tècnic del consistori i de la UPAVIDG, amb l'objectiu de proporcionar eines per abordar eficaçment la violència de gènere. Isabel Segura, tinenta d'alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, subratlla el compromís continu de l'equip de govern socialista en la lluita contra aquesta xacra social.

La formació consta de 24 hores distribuïdes en sis sessions amb contingut presencial. S'articula en cinc blocs temàtics, abordant els conceptes fonamentals sobre igualtat i violència masclista. Destaca l'atenció especial en la violència sexual, amb exploració de diverses manifestacions i eines per a la sensibilització, detecció i abordatge multisectorial.

La UPAVIDG de la Policia Local, amb conveni de col·laboració des de 2019 amb la Comissaria de la Policia Nacional, juga un paper clau en la protecció de les víctimes. Nuria Campos, tinenta d'alcalde d'Interior, destaca la coordinació efectiva entre els dos cossos de seguretat, amb èmfasi en la sensibilització i formació dels efectius locals per combatre aquesta problemàtica persistent.

Així, Paterna demostra un compromís integral en la prevenció i abordatge de la violència de gènere, involucrant tant el personal tècnic com els agents de seguretat. Aquesta iniciativa ressalta la importància de la formació continuada i la coordinació entre les forces de seguretat per abordar aquest greu problema social.


#Paterna #ViolènciaDeGènere #FormacióTransversal #UPAVIDG #Igualtat


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal