Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria premia els millors curts en favor de la igualtat i torna al carrer front a les violències masclistes

Dins dels actes del 25N, hui també s'ha celebrat la marxa "Llíria Lliure de Violència contra la Dona"

L'alcalde Joanma Miguel i la regidora d'Igualtat, Reme Tordera, van entregar ahir els premis de la VII edició del Concurs de curts "2 minuts d'igualtat". L'Ajuntament de Llíria, a través de la Unitat d'Igualtat, promou, cada any, este certamen per a sensibilitzar a la societat amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

En la categoria d'entre 17 i 18 anys, el primer premi va ser per a María Laura Franch pel seu curt "La titella", mentre que Rut Gasulla Albella va rebre el segon amb "Mejor sin ti".

En la secció destinada a persones a partir de 19 anys, José Luis Albarracín va obtindre el primer premi amb "A Examen Global" i Carolina Alvarado va ser guardonada amb el segon pel seu audiovisual "El cambio está aquí".

Marxa 25N     
Esta activitat s'emmarca dins de la programació que es desenvolupa esta setmana al municipi al voltant del 25N. Este matí, més 450 persones han participat en la V marxa "Llíria Lliure de Violència contra la Dona", encapçalada per representants de la Corporació municipal i que ha reunit també associacions de dones, centres educatius i altres entitats de la societat civil. El recorregut pels principals carrers de la població ha conclòs a la plaça Major amb la lectura d'un manifest institucional amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal