Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria pavimenta el Camí dels Frares, una via vertebradora entre Marines i Llíria

El Camí dels Frares, que uneix Llíria amb Marines, ha estat pavimentat recentment en una actuació conjunta entre l'Ajuntament de Llíria i la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Desenvolupament Rural. Els treballs han suposat una inversió de 393.545 euros i han permés millorar la connectivitat entre els dos municipis i les zones rurals i residencials que els envolten.

Els treballs han consistit en la repavimentació de tot el tram de Camí dels Frares que discorre entre els dos termes municipals, des del camí de Llíria a Portacoeli, en la partida "Escaló", fins a la intersecció amb la CV-25; i des d'aquesta, fins a arribar al nucli de població de Llíria "Foia de la Monja" i la urbanització de Marines "El Romeral".

La pavimentació ha suposat una millora significativa de l'accessibilitat i la seguretat del vial, que abans estava en mal estat. El nou paviment és d'asfalt i ha estat enllosat en alguns trams per augmentar la seua amplada.

Amb aquesta actuació, Llíria i Marines disposen ara d'una nova via vertebradora que ajuda a connectar les dues poblacions i les zones rurals i residencials que les envolten.

El Camí dels Frares és una via rural d'uns 3,4 quilòmetres de longitud; els treballs de pavimentació han durat uns tres mesos; l'asfalt utilitzat per a la pavimentació és de color gris clar i els trams enllosats són els que es troben més propers a les urbanitzacions.

La pavimentació del Camí dels Frares és una actuació positiva que beneficia a tots els veïns de Llíria i Marines. El nou vial millora la connectivitat i la seguretat entre els dos municipis, i també contribueix a dinamitzar les zones rurals i residencials que els envolten.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal