Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria invertirà 340.049 € en millorar la xarxa d'aigua potable i semipeatonalitzar el carrer Sant Miquel



L'Ajuntament de Llíria iniciarà el dimecres 29 de novembre les obres de millora de la xarxa d'aigua potable i regeneració urbana del carrer Sant Miquel, en el tram comprès entre Pla de l'Arc i Duc de Llíria.

L'actuació consistirà en la renovació integral de la canonada conductora principal d'aigua potable que dona subministrament al centre urbà de la ciutat, així com la renovació dels ramals secundaris i acometidas en el tram d'habitatges que recauen al carrer Sant Miquel.

A més, s'ampliaran els amples de voreres que envolten l'escola Sant Vicent i es durà a terme una regeneració urbana per a semipeatonalitzar el carrer i fer més segur l'accés als centres educatius de la zona.

La inversió prevista és de 340.049 euros i el termini estimat d'execució és de tres mesos. Durant les obres, el vial estarà tallat al trànsit, tot i que les persones propietàries de garatges a la zona podran accedir als seus vados autoritzats. Els vehicles que arribin al carrer Sant Miquel, en direcció al centre urbà, hauran de desviar-se per Camí de Mura o Alcalde José Pérez Cotanda.

La regidora del Cicle de l'Aigua, Mª Cruz García, ha assenyalat que l'objectiu principal d'aquestes obres és "seguir renovant la xarxa d'aigua potable en tot el municipi, alhora que aprofitem per a millorar l'accessibilitat peatonal, reordenar el trànsit rodat i fer més segur l'accés als centres educatius de la zona".

Segons ha explicat Mª Cruz García, aquestes obres "suposarà una millora important en el servei d'abastament d'aigua potable, ja que es tracta d'una de les artèries principals que donen servei a una part important del nucli urbà i és necessària la seva millora per a garantir el subministrament futur".

L'Ajuntament ha elaborat, juntament amb la concessionària de l'aigua potable, un pla de millora de les infraestructures de xarxes, tant en el nucli urbà com en les urbanitzacions. Tal com està planificat, ja s'estan executant noves extensions de xarxa com la que s'està realitzant a la zona nord-oest, al Camí Vell de Chelva, amb l'objectiu de donar nous subministraments a zones residencials que manquen d'aquest servei bàsic.

Barris afectats

Les obres de millora de la xarxa d'aigua potable i regeneració urbana del carrer Sant Miquel afectaran als següents barris de Llíria:

* Centre urbà
* Sant Miquel
* Pla de l'Arc
* Duc de Llíria

Trànsit

Durant les obres, el vial estarà tallat al trànsit. Les persones propietàries de garatges a la zona podran accedir als seus vados autoritzats. Els vehicles que arribin al carrer Sant Miquel, en direcció al centre urbà, hauran de desviar-se per Camí de Mura o Alcalde José Pérez Cotanda.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal