Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Innovació a la comarca impulsada per la Mancomunitat Camp de Túria

 El Node de Transferència d’Innovació, creat per la Mancomunitat Camp de Túria, té com a missió fomentar projectes d'investigació, desenvolupament i innovació (I+D+I) i enfortir l'ecosistema innovador de la comarca. 

El departament de Promoció Econòmica i Ocupació de a Mancomunitat Camp de Túria ha establert el Node de Transferència d’Innovació, amb l'objectiu d'identificar i potenciar projectes d'I+D+I a la regió, així com consolidar el panorama de la innovació existent.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana, la qual ha integrat aquest Node dins del Programa II destinat a donar suport als projectes pilot d'innovació en el municipi. El Node està format per experts del departament de Promoció Econòmica i Ocupació, que posseeixen coneixement en àmbits com la innovació, els projectes europeus, el desenvolupament local, la prospecció empresarial i la comunicació.

A més, el Node col·labora activament amb el Comité Estratègic per a la Innovació, un grup especialitzat format per experts en la matèria que assessoren i coordinen les seues accions. La Mancomunitat Camp de Túria ha pres part en rellevants esdeveniments relacionats amb la innovació, com la Digital Summit i la Mobility Innovation VLC 2023. A més, està prevista la seua assistència a la Redit Summit 2023 i a la 3a Edició Internacional de Sostenibilitat en Ciutats i Turisme i Innovació 5.0.

La sessió ha començat amb la posada en comú de la presència de la Mancomunitat Camp de Túria en jornades i esdeveniments com la Digital Summit i la Mobility Innovation VLC 2023. A més, s'ha planificat l'assistència de les persones integrants del Node a la Redit Summit 2023, que se celebrarà el pròxim 16 de novembre, i a la 3a Edició Internacional de Sostenibilitat en Ciutats i Turisme i Innovació 5.0, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre. En aquest cas, la Mancomunitat assistirà a aquests esdeveniments amb la finalitat de consolidar noves col•laboracions, conéixer nous projectes, enfortir el sistema valencià d'innovació i potenciar la comarca del Camp de Túria com a territori innovado

Aquests esdeveniments brindaran l'oportunitat d'establir noves col·laboracions, conèixer nous projectes i consolidar l'ecosistema d'innovació valencià. La reunió del Node de Transferència d’Innovació va concloure amb la presentació del Pla d’Accions, el qual recull les directrius estratègiques i els procediments de seguiment per a la seua posterior execució.

     Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon