Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Escalante presenta 'L'home que cremava pedres': Una obra de teatre per a tota la família

'L'home que cremava pedres', la segona producció pròpia de la Temporada 23-24 de l'Escalante, creada per la destacada companyia de Tian Gombau. Amb cinc obres diferents programades, l'Escalante promet una experiència teatral única per al públic escolar i familiar a València.

L'Escalante, el centre de les arts escèniques de la Diputació de València, està a punt de desplegar una experiència teatral única amb la segona producció pròpia de la Temporada 23-24. La companyia de Tian Gombau presenta 'L'home que cremava pedres', una obra de teatre de la qual els detalls finals s'estan ajustant per a l'estrena programada el 6 de desembre a Ribes Espai Cultural, sota la direcció de Jordi Palet i Puig.

Aquesta obra formarà part de la programació del projecte teatral de la Diputació de València, oferint cinc obres diferents del públic escolar i familiar del 25 de novembre al 16 de desembre en diverses sales de València.

La diversitat de l'oferta teatral inclou 'Full House' de la companyia catalana i austríaca Elèctric 28, que es presentarà els dies 25 i 26 de novembre a Ribes Espai Cultural. Seguint amb 'Cucú' de Bambalina Teatre Practicable, una producció valenciana que es representarà els dies 2 i 3 de desembre.

El programa també inclou dues obres destinades als centres educatius: 'Los que comen tierra' de La Zafirina, guanyadora del Premi al Millor Text als Premis de les Arts Escèniques de l'Institut Valencià de Cultura de 2023, i 'La plaça del Diamant' del Teatre Nacional de Catalunya i el Festival Grec 2023.

Del 6 al 16 de desembre, Ribes Espai Cultural acollirà l'estrena de 'L'home que cremava pedres', una obra de teatre de la companyia de Tian Gombau i Jordi Palet i Puig, produïda pel mateix centre. Les representacions inclouran passis per a l'audiència escolar i familiar.

Rocío Gil, diputada provincial de Teatres i Joventut, destaca el suport de l'Escalante al sector de les arts escèniques, no només amb l'exhibició i la formació, sinó també mitjançant la producció d'obres que enriqueixen el repertori dirigit al públic infantil i juvenil.

La directora i coordinadora artística de l'Escalante, Marylène Albentosa, expressa la continuïtat del compromís amb la producció d'històries amb talents destacats, com el reconegut Tian Gombau, qui retorna amb 'L'home que cremava pedres'.

Tian Gombau, amb gairebé 40 anys als escenaris de tots els continents, presenta una obra que destaca la fascinació d'un nen pel foc i com ha evolucionat la relació entre els homes i la terra al llarg del temps. La proposta explora la forma de viure el dia a dia, les festes i la relació amb l'espai i el temps.

L'artista, conegut per obres com 'Sabates noves', guanyador del Premi Max al Millor Espectacle per al Públic Infantil i Familiar en 2020, torna a l'Escalante amb una proposta que demostra que es poden construir històries impressionants amb molt poc.

Les representacions de 'L'home que cremava pedres' estan programades a Ribes Espai Cultural del 6 al 16 de desembre, amb passis específics per a l'audiència escolar i les famílies.

 #DiputaciódeValència #TeatreInfantil #Lhomequecremavapedres #CulturaValenciana #Escalante

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal