Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alumnat del CEP L'Aiora gaudeix del paratge natural municipal Les Rodanes de Vilamarxant

L'alumnat del CEP L'Aiora, de València capital, va gaudir d'una ruta senderista al paratge natural municipal de Les Rodanes, a Vilamarxant.

L'expedició va ser organitzada per la regidoria de Medi Ambient, Parcs Naturals, Agricultura i Desenvolupament Rural de l'Ajuntament de Vilamarxant, amb la col·laboració del Club d'Atletisme de Vilamarxant i Protecció Civil.

El recorregut, circular i amb una extensió d'aproximadament 12 quilòmetres, va començar al nucli urbà de Vilamarxant i va ascendir fins al cim de la Rodana Gran, a 346 metres d'altitud.

Durant el trajecte, els alumnes van poder gaudir de la riquesa natural del paratge, amb boscos de pins, alzines i carrasques. També van poder observar una gran varietat d'animals, com ara cérvols, senglars, cabirols i àguiles.

Una vegada en el cim, els alumnes van poder gaudir d'unes vistes panoràmiques de la comarca del Camp de Túria.

La ruta va finalitzar a l'alberg municipal de la Bassa Barreta, on els alumnes van fer una pausa per a l'esmorzar.

Julio Zarzo, regidor de Medi Ambient, va destacar la importància de la planificació d'aquestes visites: "És fonamental que l'Ajuntament, gestor públic del paratge natural municipal de Les Rodanes, coordine aquestes visites per a brindar un suport i seguiment en tots els aspectes, i que les activitats es realitzen de manera ordenada i segura".

Aquesta ruta senderista va ser una experiència única per als alumnes del CEP L'Aiora, que van poder descobrir la bellesa natural del paratge de Les Rodanes.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal