Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mitja Lluna Roja Palestina denúncia que Israel ha impedit l'entrada d'un camió de combustible necessari per a les abulàncies

La Mitja Lluna Roja Palestina denuncia que Israel impedeix l'entrada d'un camió de combustible a Gaza

Ahir dimarts, 28 de novembre, la Mitja Lluna Roja Palestina va denunciar que l'Exèrcit israelià havia impedit l'entrada d'un camió de combustible a la Franja de Gaza.

El camió, que formava part d'un comboi de 31 camions amb ajuda humanitària, anava a ser utilitzat per a recolzar el treball de set ambulàncies de la Mitja Lluna Roja Palestina que operen al nord de la Franja.

"Les forces d'ocupació israelianes estan negant l'entrada a un camió de combustible que se suposava que anava a entrar cap al nord de la Franja de Gaza fa uns moments", va indicar l'organització en un breu comunicat en la xarxa social Twitter.

El Govern d'Egipte va precisar divendres passat que entrarien diàriament al voltant de 130.000 litres de dièsel i quatre camions de gasolina gràcies a la pausa humanitària de quatre dies decretada entre les parts, prorrogada fins a aquest dimecres.

Aquesta pausa humanitària es va acordar per a permetre l'entrada d'ajuda humanitària a Gaza, que està sotmesa a un bloqueig israelià des de 2007.

L'ofensiva militar israeliana contra Gaza, que va començar el 7 d'octubre, segons les autoritats gazatíes, ha deixat prop de 15.000 civils palestins morts pels bombardejos de l'Exèrcit israelià i per atacs de colons a Cisjordània i Jerusalem est.

Aquesta nova denúncia de la Mitja Lluna Roja Palestina posa en qüestió el compliment de la pausa humanitària per part d'Israel.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal