Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Guardia Civil investiga l'Incendi del Hospital de Llíria com a intencionat

La Guàrdia Civil investiga un incendi registrat aquest diumenge en una habitació de l'Hospital de Llíria (València). El foc va obligar a evacuar les plantes quarta i cinquena de l'edifici i a traslladar a 18 pacients a altres hospitals. Ningú va resultar ferit.

l'incendi es va declarar a la planta d'Unitat de Psiquiatria  i la Guàrdia Civil apunta a que l'incendi va ser provocat.

El foc, declarat sobre les 18 hores d'aquest diumenge, va obligar a evacuar la quarta i la cinquena planta de l'edifici i a traslladar a una part dels pacients --un total de 18-- a altres dos hospitals de València.

El foc va quedar controlat i extingit sense que s'haja registrat cap ferit, segons va confirmar el conseller de Sanitat, Marcià Gómez, que es va desplaçar ahir fins a l'hospital per a conéixer l'abast del sinistre, declarat en la Unitat de Psiquiatria.

Fins al lloc de l'incendi es van desplaçar quatre dotacions dels parcs de bombers de Paterna, l'Eliana i Xiva, així com tres unitats de comandament (sergent, cap de sector i oficial), segons va informar el Consorci Provincial de Bombers de València. Passades les 19 hores, els bombers van donar l'incendi per controlat i van començar a fer tasques de ventilació de les plantes.

Segons va apuntar ahir el conseller, el foc es va declarar en la cinquena planta d'aquest centre, en la Unitat de Psiquiatria. A conseqüència de l'incendi, es van evacuar a 18 pacients d'aquesta sala, dels quals 15 es van derivar a l'Arnau i altres tres a la Fe, a València, i a altres 23 de Medicina Interna, que estaven situats en la quarta planta.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal