Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Brigada Emerge comença a treballar per prevenir incendis a Serra i netejar zones forestals

La brigada municipal Emerge, formada per cinc persones desocupades, ha començat a treballar de nou al terme municipal de Serra. Les seues tasques principals són la prevenció d'incendis i la neteja de zones forestals, seguint les directrius del pla local de prevenció d'incendis.

La brigada estarà treballant durant els pròxims sis mesos, i durant aquest temps actuarà en el manteniment de zones tallafocs, l'autoprotecció de la interfície urbà-forestal i la neteja de barrancs. Les seues intervencions contribuiran a reduir els riscos poblacionals derivats dels incendis forestals i de possibles avingudes d'aigua, afavorint la intervenció dels mitjans d'extinció.

"És una gran notícia que Serra compte per segon any amb esta brigada que és de gran ajuda per al nostre poble", ha manifestat l'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. "Una brigada que fa una gran tasca al mateix temps que crea llocs de treball", ha afegit.

Les brigades Emerge es financen a través d'una subvenció de LABORA, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per contractar persones desocupades. A més, compten amb el suport logístic de Tragsa.

Amb la incorporació de la brigada Emerge, Serra reforça la seua aposta per la prevenció d'incendis, una qüestió fonamental per a la seguretat dels veïns i veïnes del municipi.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal