Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

José Antonio Campos guanya el II Certamen de Pintura 'De Sol a Sol' de Vilamarxant

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Comunicació, va celebrar el passat diumenge 26 de novembre el II Certamen de Pintura “De Sol a Sol”. La cita, que es va desenvolupar al llarg de tota la jornada, va comptar amb la participació de 23 artistes procedents de tot el territori nacional.

El guanyador del concurs va ser l’artista vilamarxantí José Antonio Campos, que va obtenir un total de 20,5 punts. El segon classificat va ser l’alcoià David Escarbajal, amb 17,5 punts; el tercer, Sergio Rocafort, amb 16 punts; i el quart, Pascual Gimeno, amb 15,5 punts.

Les obres dels participants van ser valorades per un jurat professional format per Francisca Lita, Vicente Biosca i Josep Vicent Barrachina. Les obres van ser realitzades amb diferents tècniques i van reflectir la realitat del casc urbà de Vilamarxant.

A més dels premis econòmics, el certamen va servir per a reconèixer la trajectòria de dos artistes del municipi, Fran Arroyo i Patricia Llopis.

El regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Vilamarxant, Xavier Jorge, va destacar el bon nivell dels artistes participants. “En aquesta segona edició, el nivell dels pintors ha estat molt alt. Ha estat un honor comptar amb 23 artistes que han il·lustrat el nostre poble amb la seva mirada”, va indicar Jorge.

“Durant tota la jornada, vam poder gaudir del treball en directe dels artistes. L’art va inundar els carrers de Vilamarxant. Aquest tipus de concursos demostra el gran impacte artístic que té la pintura entre la població. Per això, des de la regidoria, volem convidar a la població i als visitants a participar en la propera edició”, va concloure el regidor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal