Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Incendi en el Barranc de Cirer de Nàquera: Activada la Situació 1 del PEIF


Els bombers treballen sense descans per apagar un incendi declarat al barranc de Cirer de Nàquera, activant la Situació 1 del Plan Especial contra el Risc d'Incendis Forestals (PEIF) de la Comunitat Valenciana.

Bombers de la Generalitat i del Consorci Provincial de Bombers de València s'han mobilitzat per apagar un incendi que ha esclatat al barranc de Cirer de Nàquera (València). La situació ha requerit l'activació de la Situació 1 del Pla Especial contra el Risc d'Incendis Forestals (PEIF), segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències (CCE) a través de les xarxes socials.

A la zona s'han desplaçat dues unitats de bombers forestals de la Generalitat, així com dues autobombes, dues dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València, un coordinador forestal i un agent mediambiental. A les 14.25 hores, s'han afegit dos mitjans aeris a les tasques d'extinció: un helicòpter amb la seua brigada helitransportada i un avió.

La Situació 1 del PEIF es posa en marxa quan el foc pot derivar en un o diversos incendis forestals que afecten béns boscosos, la població de manera lleu o béns de naturalesa no forestal, en la qual l'extinció pot requerir la incorporació de mitjans extraordinaris.

#Incendi #Nàquera #PEIF #BombersValència

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal