Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Gameparty a l'Eliana: Un Cap de Setmana de Diversió i Competició per als Joves

L'Ajuntament de l'Eliana presenta una gameparty gratuïta per a joves de 12 a 35 anys. Des de jocs electrònics fins a tornejos de Màgic, un cap de setmana ple d'activitats.

L'Ajuntament de l'Eliana està posant en marxa un esdeveniment excepcional per a la joventut local. Amb l'objectiu de proporcionar una experiència d'entreteniment integral, la gameparty es durà a terme el cap de setmana del 2 i 3 de desembre al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (EPA).

L'Àrea de Joventut ha treballat de valent per garantir que hi haja opcions per a tots els gustos. La gameparty comptarà amb zones de jocs electrònics equipades amb les últimes consoles com la Playstation 5 o Xbox, oferint fins a 20 jocs diferents, des de les emocionants partides de Fortnite fins a les vibrants competicions de Just Dance i FIFA 2024.

No només això, sinó que també es celebraran tornejos mòbils amb premis a l'altura dels participants. El Magic 'The Gathering' no es quedarà enrere, ja que els participants tindran l'oportunitat de guanyar premis en un torneig que inclou una modalitat commander amb baralla pròpia.

Els jocs clàssics no es queden de banda, amb opcions que van des de partides de ping-pong fins a competicions apassionants d'aïr hoquei i futbolí.

El dissabte, la festa gaming s'estendrà de 10 a 20 hores, mentre que diumenge serà matinal, finalitzant a les 14 hores. Cal destacar que la inscripció prèvia en línia per als videojocs serà obligatòria, donada l'alta demanda i per garantir la comoditat dels participants. Pel que fa als tornejos de Magic, les inscripcions hauran de realitzar-se abans de les 15 hores del dimecres 29, amb un màxim de 30 places disponibles per al dissabte i 40 per al diumenge.

Juan Espinosa, regidor de l'Àrea de Joventut, ha subratllat que aquest esdeveniment és una oportunitat única per a la comunitat juvenil elianera de gaudir d'un cap de setmana ple de diversió i competició sana, siga amb amics o en família.

#L'Eliana #Gameparty #Joventut #Diversió #Competició


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal