Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins a 52 parelles paterneres celebren les seues Noces d'Or aquest divendres

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna acollirà aquest divendres, 1 de desembre, a les 17.30 hores, l'acte simbòlic i emotiu de les Noces d'Or, que compta amb rècord històric aquest any de 52 matrimonis paterners.

L'acte, que serà presidit per l'alcalde, Juan Antonio Sagredo, i la tinenta d'alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura, és una iniciativa de l'Ajuntament de Paterna per a celebrar els 50 anys de casats d'aquestes parelles del municipi.

Els protagonistes de la cerimònia rebran un obsequi per part del consistori amb motiu de la celebració de tan assenyalada data. A més, està previst que a l'inici de l'esdeveniment, les persones assistents es fotografien en un fotoreclam especialment dissenyat per a commemorar el seu aniversari.

Finalment, les persones assistents podran gaudir de l'espectacle "Maestrissimo", un recital còmic de música clàssica en el qual s'aborden temes com l'ètica, la creació, l'originalitat i el valor de l'art en la societat.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Paterna vol reconéixer la trajectòria de les parelles que han viscut juntes durant 50 anys, i celebrar la seua unió i amor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal