Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Turisme a Camp de Túria: Jornada de Promoció i Col·laboració impulsada per la Mancomunitat


Turisme Camp de Túria ha organitzat una jornada significativa centrada en la "Promoció Turística de Camp de Túria." L'escenari per a aquest esdeveniment va ser l'Hotel Porta de la Serranía a Llíria, i va ser part del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat Camp de Túria.

La jornada va abordar detalladament la direcció a seguir en el futur per garantir que les accions realitzades fins ara dins del Pla tinguen continuïtat, contribuint a consolidar la comarca com a destinació turística de proximitat.

En el marc d'aquest esdeveniment, es van establir dues taules de treball. La primera va reunir tècnics i responsables turístics de la Mancomunitat, incloent-hi a Amparo Navarro, presidenta de la Mancomunitat, qui va inaugurar la jornada. Altres participants notables van ser Maria Teresa Subirats, gerent del Pla de Dinamització i Governança Turística, i María de Manuel, tècnica responsable de Turisme de la Mancomunitat. A més, empreses locals d'allotjament, restauració i turisme actiu membres del Club de Producte Turístic de Camp de Túria van aportar les seues visions i idees.

La segona taula va reunir periodistes especialitzats en la matèria, com Carles Galletero, periodista gastronòmic; Emili Piera, periodista i escriptor especialitzat en agricultura i medi ambient; Vicent Gil, promotor de la web elgastroturista.com; i Antonio Serrano, director de la revista "Comer en Valencia."

Un moment destacat de la jornada va ser el "show cooking" dirigit pel cuiner i presentador d'À Punt Media, Jordi Morera. A través d'aquesta activitat, es van presentar les delícies culinàries de la comarca, donant a conéixer els productes autòctons que defineixen la seua identitat gastronòmica. L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, va tancar amb paraules d'agraïment, posant de manifest la importància de la col·laboració entre tots els actors involucrats en el desenvolupament turístic de la comarca.

Amb aquesta jornada, es consolida un pas més cap a l'impuls del turisme a Camp de Túria, amb la participació activa de tots els sectors interessats en el creixement sostenible i la promoció d'aquesta terra rica en història, cultura i gastronomia.

#TurismeCampdeTúria #PromocióTurística #DesenvolupamentSostenible #Col·laboracióLocal #GastronomiaValenciana


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal