Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PAE Camp de Túria de la Mancomunitat es consolida com a eina eficaç per a l’emprenedoria

El PAE Camp de Túria es consolida com a eina eficaç per a l’emprenedoria

La Mancomunitat Camp de Túria ha consolidat el Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), una eina que nodreix l’esperit emprenedor a la comarca, ja que té com a objectiu recolzar a aquells que s’aventuren en la creació dels seus propis negocis.

Un exemple d’aquest suport és el cas de Daniel Murgui, un jove emprenedor que ha posat en marxa un projecte de casa rural a Casinos anomenat “Casa Rural Roa”. Murgui va rebre l’ajuda del PAE, que li va proporcionar una valuosa font de recursos i orientació.

El PAE Camp de Túria està situat estratègicament en municipis locals, on ofereix diversos serveis i proporciona beneficis específics per als emprenedors de la regió. 

Entre aquests serveis destaquen:

Assessoria integral:  El PAE ofereix assessoria integral en tots els aspectes de la creació i el desenvolupament d’un negoci, des de la redacció del pla d’empresa fins a la cerca de finançament.

Simplificació de tràmits: El PAE actua com a facilitador en els tràmits administratius, reduint la burocràcia i accelerant els processos.

Informació, formació i suport al finançament empresarial: El PAE ofereix informació sobre les ajudes i subvencions disponibles per a emprenedors, així com formació en temes relacionats amb la gestió empresarial i el finançament.

El PAE Camp de Túria està enquadrat en el nivell de tramitació mitjà, únic a la comarca Camp de Túria. Aquest nivell de tramitació permet oferir un servei més personalitzat i acurat als emprenedors, ja que els assessors del PAE tenen un coneixement més profund de les necessitats específiques de la comarca.

En un món on l’emprenedoria s’ha convertit en una força motriu per al creixement econòmic, el PAE Camp de Túria emergeix com un aliat indispensable per a aquells que busquen fer realitat els seus somnis empresarials.

 


    



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal