El cicle 'Teatre de la Memòria' del Escalante Torna a la Sala Matilde Salvador de la Universitat de València El cicle 'Teatre de la Memòria' del Escalante Torna a la Sala Matilde Salvador de la Universitat de València
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El cicle 'Teatre de la Memòria' del Escalante Torna a la Sala Matilde Salvador de la Universitat de València

 El cicle 'Teatre de la Memòria' de l'Escalante, projecte teatral de la Diputació de València, regresa a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València entre el 6 y el 11 de novembre. A continuació més detalls sobre les obres i les dates de representació:

'Perpetuum Mobile' de Merce Tienda:

- Data de representació: 6 i 7 de novembre a les 19:00 hores.

- Descripció: Merce Tienda és l'autora, directora i intèrpret d'aquest espectacle de teatre d'objectes en valencià. L'espectacle explora el concepte de "perpetuum mobile" mitjançant una col·lecció d'objectes antics i brillants que representen moments i persones del seu entorn. És una experiència visual que reflecteix el moviment constant de l'ésser humà.

'Plany en la mort d’Enric Ribera' de Carme Teatre:

- Data de representació: 8 i 9 de novembre a les 19:00 hores.

- Descripció: Aquesta obra de teatre de text en valencià, dirigida per Aurelio Delgado, narra la biografia d'un actor fictici anomenat Enric Ribera de manera coral i simfònica. Aquesta producció forma part del projecte 'Amb el text per damunt', que busca recuperar les dramatúrgies valencianes del segle XX.

'El verdugo' de la companyia malaguenya El Espejo Negro:

- Data de representació: 10 i 11 de novembre a les 19:00 hores.

- Descripció: Aquesta versió teatral del clàssic de Luis García Berlanga i Rafael Azcona està dirigida per Ángel Calvente. L'obra utilitza titelles i intèrprets per narrar la història de José Luis, un jove que es veu involucrat amb un verdugo anomenat Amadeo. La trama explora les conseqüències d'aquesta relació inesperada.

Les entrades per als espectacles ja estan disponibles a través de l'enllaç http://events.fundacio.esy i a la taquilla del Centre Cultural La Nau abans de cada representació. Per a més informació, podeu visitar el lloc web de la Diputació de València.

Així, podreu gaudir d'aquest cicle de teatre que presenta obres en valencià i ofereix una varietat d'experiències artístiques als espectadors.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal