Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Bosc de la Benvinguda de l'Eliana: Creixement local Sostenible

Sembrant Futur: 57 Nous Arbres a la Setena Edició del Bosc de la Benvinguda a l'Eliana

57 xiquets i xiquetes nascuts en 2022 han contribuït al creixement del Bosc de la Benvinguda de l'Eliana. Una iniciativa que no només embelleix el paisatge, sinó que també fomenta la consciència ambiental i la responsabilitat cívica.

El Bosc de la Benvinguda de l'Eliana continua amb el seu compromís ambiental, amb la participació de 57 nous habitants nascuts el 2022 en la setena edició d'aquesta inoblidable tradició. Des de l'any 2017, aquesta iniciativa ha vist com 372 xiquets i xiquetes han plantat els seus arbres en el Barranc de Mandor, convertint aquest espai en un testimoni viu del creixement de la comunitat.

En aquesta última edició, celebrada el passat 25 de novembre, els participants van plantar xops i alzines per primera vegada, contribuint a la diversitat d'aquest bosc en constant expansió. Aquestes espècies no només oferiran una densa ombra i resistència a la contaminació, sinó que també enriquiran l'entorn amb la bellesa de les seues fulles.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és rehabilitar zones degradades del Barranc de Mandor i aportar biodiversitat a l'entorn. Cada arbre plantat porta el nom i la data de naixement del xiquet o xiqueta que el va plantar, fomentant així una connexió personal amb el medi ambient i corresponsabilitzant-los de la cura del seu propi arbre.

A més de contribuir a la creació d'un espai natural, aquesta iniciativa té un impacte pedagògic significatiu. Educa als participants sobre la convivència i el respecte pel medi ambient, inculcant valors que promouen una societat més cívica, responsable i solidària.

L'alcalde, Salva Torrent, va expressar la seua satisfacció durant la celebració d'aquest emotiu acte, destacant la importància de donar la benvinguda als nous veïns i veïnes i fomentar un fort sentiment de pertinença al territori. A més, va subratllar la contribució d'aquest esdeveniment a la lluita contra el canvi climàtic.

#BoscBenvinguda #MediAmbient #CrecimentComunitari #ResponsabilitatCívica**




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal