Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz urge a Israel a cumplir con la legalidad internacional y pide presionar para que se alcance "un alto al fuego"

La vicepresidenta del Govern i líder de Sumar, Yolanda Díaz, intervé en els premis Infolibre 2023 en la seua tercera edició, en l'Ateneu de Madrid, a 23 de novembre de 2023, a Madrid (EP)
La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha instat a Israel a complir amb la legalitat internacional davant l'"esborrament del poble palestí" i ha demanat a la comunitat internacional "continuar pressionant" perquè s'aconseguisca un alt al foc.

"És més necessari que mai l'alt al foc en Palestina. No podem mantindre'ns impassibles davant l'assassinat de xiquets i xiquetes, davant el bombardeig d'escoles, d'hospitals i, en definitiva, davant l'esborrament del poble palestí", ha dit en una intervenció aquest dijous en la III Edició premis Infolibre 2023.

Segons ha sostingut, hi ha eines "per a continuar pressionant a l'Estat d'Israel" i ha demanat que es detinga la "barbàrie". "És una obligació de la comunitat internacional. És una obligació de la millor Europa i d'Espanya amb el reconeixement de l'Estat palestí, però és també un deute de la humanitat", ha manifestat.

Així mateix, ha recordat que "cap Estat pot situar-se per damunt dels drets humans" i que Israel "no pot ser una excepció", per la qual cosa li ha urgit a respectar la legalitat internacional.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal