Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Crítiques del PSPV-PSOE als Gastos de Personal en el Pressupost 2024 de la Pobla de Vallbona i la Manca d'Inversions Pròpies

Noemí Morales, portaveu del partit, considera que aquestes comptes són "poc realistes i allunyades de les necessitats dels ciutadans"

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona ha expressat el seu lament pel pressupost municipal per al 2024, destacant l'increment del 5'2% en les despeses de personal i gastos corrents, amb una destinació de 400.505 euros als sous del govern. Les inversions, majoritàriament procedents de la Generalitat per finançar projectes anteriors. 

El total de la despesa pressupostada per al 2024 , s'eleva  a 32'1 milions d'euros, un 9'58% més que l'any present.

Les crítiques del PSPV-PSOE es basen en  que les comptes aprovades pel tripartit conservador obliden projectes crucials pel benestar local. Noemí Morales, portaveu del partit, considera que aquestes comptes són "poc realistes i allunyades de les necessitats dels ciutadans". Assegura que reflecteixen les preferències del PP i responen a les ordres d'aquest partit a la Generalitat, amb una clara influència de Vox, retallant àrees com cultura i participació ciutadana.

Morales destaca la incoherència dels números, assenyalant que contradiuen les promeses de de quan estaven en l'oposició, com la reducció de la meitat dels regidors lliures, i incrementen les despeses en òrgans de govern i personal. Acusa el govern actual de dedicar-se a "posturejar" i incloure projectes ja elaborats pel govern anterior.

El pressupost també inclou increments significatius en les assignacions pels edils per la seva assistència als òrgans col·legiats, amb increments del 77'3% per l'assistència al ple municipal i del 45% per l'assistència a la Junta de Govern Local i comissions informatives.

El PSPV-PSOE critica l'orientació del pressupost, posant de manifest l'aparent contradicció entre les accions actuals i les promeses passades, amb una inversió rècord destinada als sous del govern, mentre obvien projectes locals essencials. 

       




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal