Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant ofereix una subvenció de fins a 1.500 euros per a emprendre

L'àrea dirigida per Víctor Sanchis torna a incentivar l'emprenedoria amb una ajuda dirigida a comerciants, emprenedors o empreses que s'establisquen a Vilamarxant.

El Consistori del Camp de Túria pretén aconseguir que els nous emprenedors compten amb una important col·laboració municipal que els siga de gran utilitat en els seus primers passos.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que Vilamarxant és "un municipi que aglutina emprenedoria en tots els seus sectors i des de l'Ajuntament fomentarem estes noves idees empresarials que segur que acaben sent un èxit".

"Mai és fàcil prendre la decisió d'emprendre i, per això, volem col·laborar amb tota eixa gent valenta que lluita pels seus somnis i negocis. L'ajuda que oferim és un punt de partida perquè l'inici siga més estable", ha indicat el regidor.

Les persones interessades en el xec Emprén 2023 han de presentar les seues sol·licituds en la seu electrònica abans de l'1 de desembre, data límit per a realitzar el tràmit. Les bases estan publicades en el tauler d'anuncis de la seu electrònica.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon