Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Veïns del Camí de Paterna de Bétera busquen solució a múltiples problemes en una reunió amb l'Alcaldessa Elia Verdevio


L'Associació de Veïns Camí de Paterna de Bétera, situada en el conegut barri-urbanització "El Paternero", ha sol·licitat una reunió amb l'Alcaldessa del municipi, Elia Verdevio, per a abordar diversos inconvenients que afecten la comunitat. La sol·licitud, que encara està sense resposta, va ser presentada a principis del mes d'octubre a l'Ajuntament.

Entre les preocupacions destacades es troben:

1. Millora del sistema de recollida de fems i objectes voluminosos.

2. Increment de la freqüència i qualitat de la neteja a la zona.

3. Solució als problemes de trànsit i seguretat, incloent-hi l'asfaltat i el control de la velocitat.

4. Necessitat de més opcions de transport públic per als residents, especialment estudiants.

5. Millora de la il·luminació als carrers per a una major seguretat.

6. Accions per a calmar el trànsit al Camí de Paterna.

Algunes de les persones de la Junta Directiva ha expressat la seua inquietud per la urgència d'abordar aquests problemes, alguns dels quals requereixen solucions a curt termini - agreujats per les pluges i la tardor/hivern-, mentre que altres necessiten una planificació detallada.

L'escrit emés i acordat per la Junta Directiva de l'Associació a conseqüència de les queixes que venen rebent dels seus propis veïns i veïnes i del agreujement per les plujes, va ser presentat per un dels seus membres L. Poveda .

 


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon