RuralTEC en Tuéjar: Potenciant la Tecnologia en el Món Rural RuralTEC en Tuéjar: Potenciant la Tecnologia en el Món Rural
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

RuralTEC en Tuéjar: Potenciant la Tecnologia en el Món Rural

 

     


L'alcalde de Tuéjar, Carlos Tarazón, va ser l'amfitrió de la presentació del projecte RuralTEC al seu municipi, on es van exposar les necessitats tecnològiques i socials específiques d'aquesta comunitat rural. Aquest esdeveniment va reunir membres de l'equip de govern i altres membres de la comunitat per abordar els reptes i les oportunitats que ofereix aquesta iniciativa.

Una de les necessitats destacades va ser la millora de la xarxa wifi local. Els habitants de Tuéjar necessiten una connexió àgil i eficaç per a estar connectats amb el món digital. L'alcalde Tarazón va subratllar la importància d'aquesta millora per al desenvolupament del municipi.

Un altre aspecte que es va tractar en profunditat va ser el desenvolupament de la reserva d'espais municipals. Aquesta infraestructura es considera clau per a l'organització d'esdeveniments i activitats comunitàries que fomenten la cohesió social.

L'atenció a les persones majors de Tuéjar també van ser una qüestió destacada. S'exploraren solucions per a millorar els serveis i recursos disponibles per a aquest sector de la població, reconeixent la seua importància en la comunitat.

El projecte RuralTEC té una sòlida base de finançament, amb la contribució de l'Ajuntament d'Aras de los Olmos, el Ministeri de la Transició Ecològica i el Desafiament Demogràfic, així com la Unió Europea en la seua primera fase. A més, s'anticipa una segona fase del projecte que inclourà altres municipis, ampliant l'abast d'aquesta iniciativa.

Els municipis beneficiaris d'aquest projecte són Benagéber, Casas Altas, Casas Bajas, Chelva, Santa Cruz de Moya, Titaguas, Tuéjar i Aras de los Olmos. Aquesta col·laboració intermunicipal promet ser una oportunitat significativa per al desenvolupament i la millora de les condicions en les zones rurals de la comarca.

En conjunt, la presentació del projecte RuralTEC a Tuéjar posa de manifest la importància d'abordar les necessitats tecnològiques i socials de les comunitats rurals, destacant la planificació estratègica i la cooperació intermunicipal com a elements clau per aconseguir l'èxit d'aquest projecte. El futur s'entreveu prometedor per a aquestes localitats, amb l'oportunitat de connectar-se i créixer en un món digital cada vegada més necessari.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal