Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja potència el desenvolupament de la joventut amb un ampli programa de serveis i activitats

      


L'Ajuntament de Riba-roja segueix amb una aposta ferma de proporcionar programes de joventut destinats a empoderar a la nostra joventut i enfortir la connexió entre els joves i el nostre municipi. A més Territori Jove, l'espai dedicat a joves de 12 a 30 anys, que s'ha convertit en l'epicentre d'activitats i entreteniment juvenil, ha ampliat l'horari d'oci nocturn i cap de setmana. Ara, els divendres i dissabtes, Territori Jove estarà obert fins a la mitjanit, i els diumenges de 17.00 a 21.00 hores, brindant un lloc segur i emocionant perquè els joves gaudisquen del seu temps lliure.

Des de la seua inauguració a la fi de maig, Territori Jove ha registrat la inscripció de 329 joves. Este espai s'ha convertit en un lloc de convivència, responent a les necessitats, gustos, inquietuds i preocupacions dels joves del municipi. En definitiva un espai ple d'oportunitats per a la Joventut on s'ofereixen diversos programes.

Programa PRIM: Fomentant el Desenvolupament i la Participació Juvenil


El Programa PRIM (Pertinença Integral Municipal) és una iniciativa dirigida a joves de primer d'ESO. Amb l'objectiu d'enfortir els llaços entre els joves i el municipi, este programa busca garantir que l'oci i el temps lliure s'utilitzen de manera productiva. A partir del 21 d'octubre, els dissabtes de 16.00 a 20.00 hores, els joves tindran l'oportunitat de participar en activitats d'alta qualitat i gratuïtes. Les activitats inclouran xarrades sobre igualtat, temes LGTBI, esdeveniments culturals, visites institucionals, activitats en col·laboració amb la policia local, campaments a l'aire lliure i orientació acadèmica.

Programa Orientate: Guiant als Adolescents

El Programa Orientate, destinat a adolescents de 12 a 20 anys, s'ha dut a terme des de setembre. Ofereix orientació personal tres dies a la setmana a la vesprada, brindant als joves el suport necessari per al seu desenvolupament.

Taller de Gestió Emocional per a Adolescents


Al setembre, es va llançar el Taller de Gestió Emocional per a adolescents de 12 a 15 anys. Este taller se centra en la consciència i regulació emocional, habilitats socials, autoestima, prejudicis, bullying, ansietat i depressió, proporcionant als joves eines essencials per a enfrontar desafiaments emocionals.

"Estem compromesos a brindar a la nostra joventut oportunitats per al seu desenvolupament integral i la seua participació activa en la nostra comunitat. Els programes i l'horari nocturn ampliat en Territori Jove són testimoni del nostre compromís continu per a enriquir la vida dels joves de Riba-roja." - destaca David Barbancho, Regidor de Joventut. L'Ajuntament de Riba-roja convida als joves i les seues famílies a participar en estos emocionants programes i gaudir de les instal·lacions de Territori Jove.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon