Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió Estratègica a la Mancomunitat Camp de Túria: Impulsant la Innovació per al Creixement Socioeconòmic

El departament de Promoció Econòmica i Ús de la Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat aquest matí el Comité d'Estratègic per a la Innovació, un grup especialitzat voluntari que centra el seu interés a utilitzar la innovació com a element de canvi per a aportar el creixement socioeconòmic a la comarca del Camp de Túria.

La Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana ha inclòs aquest Comité dins del Pla d'Impuls "Territoris Innovadors" destinat a administracions locals de la Comunitat Valenciana per a potenciar projectes d'innovació.

La sessió ha començat amb la benvinguda per part de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro i ha estat acompanyada per la directora del departament de Promoció Econòmica de l'ens supramunicipal, Chelo Herráez. Els altres assistents han sigut representants d'entitats públiques i privades especialitzades en el sector com "Inndromeda": Aliança en Tecnologies Habilitadores per al Sistema Productiu de la Comunitat Valenciana; l'Institut Tecnològic de la Informàtica, IRTIC de la Universitat de València (Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) , VRAIN de la Universitat Politècnica de València (Valencian Research Institute for Artifical Intelligence) , IVEI (Insititut Valencià d'Energia i Innovació) , el Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI-València) i FEPEVAL (Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana).

L'objectiu d'aquestes reunions és treballar conjuntament per a oferir una mirada innovadora sobre el mercat de treball, els sistemes productius i els desafiaments als quals s'ha d'enfrontar el territori comarcal del Camp de Túria. La presidenta de la Mancomunitat, ha afirmat: "Aquesta és una comarca de contrastos amb municipis de diferents nivells de digitalització, que junts generen un territori fèrtil per a la innovació i la cerca d'oportunitats".

Com a òrgan de diàleg i reflexió aquestes sessions compten amb la participació activa i la cooperació consensuada de tots els seus membres. El Comité Estratègic per a la Innovació transfereix els seus coneixements tecnològics i d'innovació que serveixen de nexe d'unió entre el món científic i els mitjans de producció. Amb aquestes accions, es busca enfortir l'economia i millorar la qualitat de vida de la ciutadania de la comarca: "Considere que aquest Comité és un gran pas per a fer de la innovació un fet distintiu a la comarca Camp de Túria i potenciar la seua marca com a territori innovador", recalca Navarro.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon