Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Representants municipals de Llíria es reuneixen amb la secretària autonòmica de Turisme

Representants municipals de Llíria es reuneixen amb la secretària autonòmica de Turisme Han abordat el potencial turístic de la ciutat per a continuar col·laborant conjuntament en diferents projectes


L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor de Turisme i Ciutat Creativa UNECO, Paco García, s'han reunit amb la secretària autonòmica de Turisme de la Generalitat Valenciana, Cristina Moreno.

Durant la trobada, els responsables municipals han exposat a la nova responsable de Turisme Comunitat Valenciana, el gran potencial turístic de Llíria dins de la província de València, tant des de l'àmbit patrimonial i gastronòmic, com en el musical, en ser un dels municipis valencians pertanyents la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO en la modalitat de Música.

En esta línia, li han traslladat la riquesa patrimonial de Llíria, que alberga vestigis de diverses civilitzacions, amb 13 elements declarats BIC i un d'ells, l'església de la Sang, que està declarada Monument Nacional des de 1919.

Paco García ha assenyalat la importància del turisme d'interior a Llíria com un dels potencials motors econòmics de la localitat, i "estem treballant per a ajustar-nos a la nova legislació d'oci, hospitalitat i turisme, amb l'elaboració d'un Pla Estratègic de Turisme, la tramitació per a l'obtenció de la Q de Qualitat Turística, l'adaptació a la nova legislació de municipi turístic i la preparació del Projecte DTI com a destinació turística intel·ligent".

A més, s'ha fet un repàs dels principals esdeveniments turístics i festivals que organitza la capital del Camp de Túria dins de la marca turística autonòmica Mediterranew Musix, dins de CreaTurisme, com el LLUM Festival (Llíria Universal Music), el Festival de Musica antiga "eMe" (Early Music of Edeta), el Concurs Internacional de Direcció, o el Festival de Bandes, igual que altres concerts o esdeveniments com l'EdetArts, o el Desenjazz que es programen al llarg de cada temporada. De la mateixa manera, la música ofereix un complement sensorial a les visites guiades que es realitzen periòdicament amb programes tan exitosos com el de Històries Nocturnes.

Per part seua, l'alcalde Joanma Miguel ha agraït la voluntat de la Generalitat, a través de la Secretaria Autonòmica de Turisme, "de continuar col·laborant amb l'Ajuntament de Llíria en projectes singulars de turisme i de la Ciutat Creativa UNESCO, així com la predisposició a obrir noves vies de participació conjunta en la internacionalització i projecció turística de la ciutat com a destí referent de turisme d'interior".
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon