Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oberta a l'Eliana la votació de la IX edició dels Pressupostos Participatius 2023


La novena edició dels Pressupostos Participatius ha obert ja el període de votació pública perquè la ciutadania de l'Eliana trie entre 18 plans viables de millora prioritària de les infraestructures públiques, que agrupen propostes com la creació de zones canines o parcs infantils, noves instal·lacions esportives o la millora de voreres i d'asfaltat en diversos punts del terme municipal.

L'anterior fase de presentació de propostes, celebrada el mes de març, ha batut rècords de participació en recollir prop de 300 possibles accions, d'entre les quals els serveis tècnics municipals han agrupat i seleccionat aquelles que compleixen les condicions del programa: que siguen accions competència de l'Ajuntament; que no estiguen ja executades o en projecte; que el seu cost estimat no siga superior a l'import disponible; o que es puguen desenvolupar dins d'un mateix exercici pressupostari.

Per a participar els veïns i veïnes empadronades en el municipi, majors de 16 anys, podran votar, fins al 16 de novembre, des de qualsevol dispositiu a través del web lelianaparticipa.es. El cost d'execució de les propostes que resulten més votades per la ciutadania s'incorporarà al pressupost municipal de 2024, fins al límit econòmic disponible en el marc del projecte.

Des de l'àrea de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche ha celebrat que aquesta edició haja superat la marca de propostes rebudes, 'la qual cosa demostra la implicació i el compromís actiu de la ciutadania en la construcció d'una l'Eliana del futur', alhora que anima a la votació per a triar les pròximes obres i infraestructures a executar per l'Ajuntament.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon